GlotPress

Translation of Review Rating Manager: Albanian

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Like Date Data e Pëlqimit Details

Like Date

Data e Pëlqimit

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:11:58 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:294
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
User IP IP-ja e Përdoruesit Details

User IP

IP-ja e Përdoruesit

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:12:06 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:293
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Comment ID ID-ja e Komentit Details

Comment ID

ID-ja e Komentit

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:12:12 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:292
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Review Images Fotot e Vlerësimit Details

Review Images

Fotot e Vlerësimit

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:12:22 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:111
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Rating (%s) Shkalla e Vlerësimit (%s) Details

Rating (%s)

Shkalla e Vlerësimit (%s)

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:12:34 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:68
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:100
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Not rated Pa vlerësim Details

Not rated

Pa vlerësim

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:12:49 GMT
Translated by:
b22
References:
 • class-geodir-review-rating-privacy.php:66
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please type a reply. Ju lutem shkruani një përgjigje. Details

Please type a reply.

Ju lutem shkruani një përgjigje.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:13:33 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_actions.php:219
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please type a review. Ju lutem shkruani një vlerësim. Details

Please type a review.

Ju lutem shkruani një vlerësim.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:13:43 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_actions.php:218
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Sort : Rendit : Details

Sort :

Rendit :

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:13:01 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:1785
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Show all post types Shfaq të gjitha llojet e postimeve Details

Show all post types

Shfaq të gjitha llojet e postimeve

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:13:16 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:1771
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You like this. Ju e pëlqeni këtë. Details

You like this.

Ju e pëlqeni këtë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:14:00 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:753
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You and %d others like this. Ti dhe %d e pëlqeni këtë. Details

You and %d others like this.

Ti dhe %d e pëlqeni këtë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:14:14 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:751
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You and 1 other like this. Ti dhe 1 tjetër e pëlqeni këtë. Details

You and 1 other like this.

Ti dhe 1 tjetër e pëlqeni këtë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:14:26 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:751
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You must be logged-in to like a review comment. Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj që të pëlqeni në koment vlerësimi. Details

You must be logged-in to like a review comment.

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj që të pëlqeni në koment vlerësimi.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:14:53 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:741
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You like this. Ti e pëlqen këtë. Details

You like this.

Ti e pëlqen këtë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:15:08 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_reviewrating_template_functions.php:753
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as