GlotPress

Translation of GeoDirectory Core: Albanian

1
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
<h3>No Records Found</h3><p>Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.</p> <H3> Nuk u gjet asnje e dhene</ h3> <p> Na vjen keq, asnjë dhënat nuk u gjetën. Ju lutemi të rregullojë kriteret e kërkimit tuaj dhe provoni përsëri. </ P> Details

<h3>No Records Found</h3><p>Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.</p>

Warning: Expected <h3>, got <H3>.
<H3> Nuk u gjet asnje e dhene</ h3> <p> Na vjen keq, asnjë dhënat nuk u gjetën. Ju lutemi të rregullojë kriteret e kërkimit tuaj dhe provoni përsëri. </ P>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2016-07-30 18:40:48 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
<h3>No Records Found</h3><p>Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.</p> <h3>Nuk u gjet asnje e dhene</h3><p>Na vjen keq, asnjë dhënat nuk u gjetën. Ju lutemi të rregullojë kriteret e kërkimit tuaj dhe provoni përsëri.</p> Details

<h3>No Records Found</h3><p>Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.</p>

<h3>Nuk u gjet asnje e dhene</h3><p>Na vjen keq, asnjë dhënat nuk u gjetën. Ju lutemi të rregullojë kriteret e kërkimit tuaj dhe provoni përsëri.</p>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2016-08-01 16:35:08 GMT
Translated by:
andi
Last updated by:
Stiofan O'Connor (stiofan)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as