GlotPress

Translation of GeoDirectory Core: Albanian

1
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
This is a preview of your listing, it has not been updated yet. <br />If there is something wrong then "Go back and edit" or if you want to update the listing then click on "Update now" Kjo është një vrojtim i listë tuaj dhe nuk e tij përditësuar ende. <Jetë /> Në qoftë se ka diçka të gabuar, atëherë "Kthehu dhe edit" ose në qoftë se ju doni për të rinovuar renditur pastaj klikoni mbi "Përditëso tani" Details

This is a preview of your listing, it has not been updated yet. <br />If there is something wrong then "Go back and edit" or if you want to update the listing then click on "Update now"

Warning: Expected <br />, got <Jetë />.
Kjo është një vrojtim i listë tuaj dhe nuk e tij përditësuar ende. <Jetë /> Në qoftë se ka diçka të gabuar, atëherë "Kthehu dhe edit" ose në qoftë se ju doni për të rinovuar renditur pastaj klikoni mbi "Përditëso tani"

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2016-07-30 18:40:48 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
This is a preview of your listing, it has not been updated yet. <br />If there is something wrong then "Go back and edit" or if you want to update the listing then click on "Update now" Kjo është një vrojtim i listë tuaj dhe nuk e tij përditësuar ende. <br />Në qoftë se ka diçka të gabuar, atëherë "Kthehu dhe edit" ose në qoftë se ju doni për të rinovuar renditur pastaj klikoni mbi "Përditëso tani" Details

This is a preview of your listing, it has not been updated yet. <br />If there is something wrong then "Go back and edit" or if you want to update the listing then click on "Update now"

Kjo është një vrojtim i listë tuaj dhe nuk e tij përditësuar ende. <br />Në qoftë se ka diçka të gabuar, atëherë "Kthehu dhe edit" ose në qoftë se ju doni për të rinovuar renditur pastaj klikoni mbi "Përditëso tani"

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2016-08-01 16:36:18 GMT
Translated by:
andi
Last updated by:
Stiofan O'Connor (stiofan)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as