GlotPress

Translation of GeoDirectory Core: Albanian

1 103 104 105 106 107
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Sorting Options Opsione te klasifikuara Details

Sorting Options

Opsione te klasifikuara

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Custom Fields Fusha te ndryshme Details

Custom Fields

Fusha te ndryshme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
of te Details

of

te

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Are you sure you want to delete dummy data? Jeni te sigurte qe doni te fshini të dhënat bedel? Details

Are you sure you want to delete dummy data?

Jeni te sigurte qe doni te fshini të dhënat bedel?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Geocode was not successful for the following reason: Jeni te sigurte qe doni te fshini të dhënat bedel? Details

Geocode was not successful for the following reason:

Jeni te sigurte qe doni te fshini të dhënat bedel?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Please %sclick here%s to set a default location, this will help to set location of all dummy data. Ju lutemi %sklikoni këtu%s është për të krijuar një vend të paracaktuar, kjo do të ndihmojë për të përcaktuar vendndodhjen e të gjitha të dhënave të bedel. Details

Please %sclick here%s to set a default location, this will help to set location of all dummy data.

Ju lutemi %sklikoni këtu%s është për të krijuar një vend të paracaktuar, kjo do të ndihmojë për të përcaktuar vendndodhjen e të gjitha të dhënave të bedel.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-31 07:04:26 GMT
Translated by:
andi
Approved by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Action failed. Please refresh the page and retry. Veprimi dështoi. Ju lutemi të rifreskoni faqen dhe rigjykuar. Details

Action failed. Please refresh the page and retry.

Veprimi dështoi. Ju lutemi të rifreskoni faqen dhe rigjykuar.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
CURL is not installed on this server, this can cause problems, please ask your server admin to install it. Curl nuk është i instaluar në këtë server, kjo mund të shkaktojë probleme, ju lutem pyesni admin e serverit tuaj për të instaluar atë. Details

CURL is not installed on this server, this can cause problems, please ask your server admin to install it.

Curl nuk është i instaluar në këtë server, kjo mund të shkaktojë probleme, ju lutem pyesni admin e serverit tuaj për të instaluar atë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please %sclick here%s to set a default location, this will make the plugin work properly. Ju lutemi %sklikoni këtu%s është për të krijuar një vend të paracaktuar, kjo do të bëjë punën plugin duhet. Details

Please %sclick here%s to set a default location, this will make the plugin work properly.

Ju lutemi %sklikoni këtu%s është për të krijuar një vend të paracaktuar, kjo do të bëjë punën plugin duhet.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-31 07:03:36 GMT
Translated by:
andi
Approved by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Error: Your settings have not been saved, please try again. Gabim: settings tuaja nuk janë ruajtur, ju lutem provoni përsëri. Details

Error: Your settings have not been saved, please try again.

Gabim: settings tuaja nuk janë ruajtur, ju lutem provoni përsëri.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:06 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Error: You can not add same permalinks for both Listing and Location, please try again. Gabim: Ju nuk mund të shtoni njëjtat permalinks për të dy Listing dhe Vendndodhja, ju lutem provoni përsëri. Details

Error: You can not add same permalinks for both Listing and Location, please try again.

Gabim: Ju nuk mund të shtoni njëjtat permalinks për të dy Listing dhe Vendndodhja, ju lutem provoni përsëri.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:05 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Your settings have been saved. Te dhenat tuaja janë ruajtur. Details

Your settings have been saved.

Te dhenat tuaja janë ruajtur.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:05 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Geodirectory has been installed and setup. Enjoy :) Geodirectory është instaluar dhe eshte gati. Shijojeni :) Details

Geodirectory has been installed and setup. Enjoy :)

Geodirectory është instaluar dhe eshte gati. Shijojeni :)

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:05 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Support us by leaving a rating! na mbështesin duke lënë një vlerësim ! Details

Support us by leaving a rating!

na mbështesin duke lënë një vlerësim !

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:05 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Like Geodirectory? Pelqen Geodirectory? Details

Like Geodirectory?

Pelqen Geodirectory?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-07-30 18:41:05 GMT
Translated by:
Paolo (paolo)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 103 104 105 106 107
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as