GlotPress

Translation of Social Importer: Albanian

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Enter your Yelp API Key You have to log in to add a translation. Details

Enter your Yelp API Key

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
 • yelp-functions.php:147
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
API Key Kodi API Details

API Key

Kodi API

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:05:02 GMT
Translated by:
b22
References:
 • yelp-functions.php:144
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
NOTE: Starting March 1, 2018 the token endpoint will be deprecated and the API will no longer use OAuth 2.0 for requests. Use the API Key instead of using the token endpoint(App ID & App Secret). %sLearn more%s You have to log in to add a translation. Details

NOTE: Starting March 1, 2018 the token endpoint will be deprecated and the API will no longer use OAuth 2.0 for requests. Use the API Key instead of using the token endpoint(App ID & App Secret). %sLearn more%s

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
 • yelp-functions.php:140
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
[%s] %s [%s] %s Details

[%s] %s

[%s] %s

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:05:11 GMT
Translated by:
b22
References:
 • yelp-functions.php:101
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Something went wrong[300], this page/event may not be public or does not exist! Diçka shkoi gabim [300], kjo faqe ose event mund të mos jetë publik ose nuk ekziston! Details

Something went wrong[300], this page/event may not be public or does not exist!

Diçka shkoi gabim [300], kjo faqe ose event mund të mos jetë publik ose nuk ekziston!

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:46:31 GMT
Translated by:
b22
References:
 • yelp-functions.php:97
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Invalid Yelp API Key. Kod API Yelp i pavlefshëm. Details

Invalid Yelp API Key.

Kod API Yelp i pavlefshëm.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:45:42 GMT
Translated by:
b22
References:
 • yelp-functions.php:87
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
This method bypasses the tripadvisor api and instead directly parses the url return data, a lot like when you enter a url in Tripadvisor it grabs the title and image. This option is experimental and is used at your own risk. You have to log in to add a translation. Details

This method bypasses the tripadvisor api and instead directly parses the url return data, a lot like when you enter a url in Tripadvisor it grabs the title and image. This option is experimental and is used at your own risk.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
 • inc/tripadvisor-functions.php:21
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Something went wrong[104], the admin must authorize this app in the backend. Diçka shkoi gabim [104], administratori duhet ta autorizojë këtë aplikacion në backend. Details

Something went wrong[104], the admin must authorize this app in the backend.

Diçka shkoi gabim [104], administratori duhet ta autorizojë këtë aplikacion në backend.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:43:39 GMT
Translated by:
b22
References:
 • inc/social-importer-general-functions.php:41
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Something went wrong[100], this page/event may not be public. Diçka shkoi gabim [100], kjo faqe ose event mund të mos jetë publike. Details

Something went wrong[100], this page/event may not be public.

Diçka shkoi gabim [100], kjo faqe ose event mund të mos jetë publike.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:44:36 GMT
Translated by:
b22
References:
 • inc/social-importer-general-functions.php:38
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Sorry, this content isn't available right now Na vjen keq, kjo përmbajtje nuk është e disponueshme tani Details

Sorry, this content isn't available right now

Na vjen keq, kjo përmbajtje nuk është e disponueshme tani

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:45:15 GMT
Translated by:
b22
References:
 • inc/facebook-functions.php:47
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Enter %s url Fusni url-në e %s Details

Enter %s url

Fusni url-në e %s

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:05:31 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_social_importer.php:1224
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
TripAdvisor TripAdvisor Details

TripAdvisor

TripAdvisor

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:42:14 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_social_importer.php:1222
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Yelp page Faqe në Yelp Details

Yelp page

Faqe në Yelp

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-25 12:42:36 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_social_importer.php:1219
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
facebook page/event Faqe/Event në Facebook Details

facebook page/event

Faqe/Event në Facebook

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:05:48 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_social_importer.php:1216
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please enter a correct facebook, yelp and tripadvisor url & try again. Ju lutemi fusni një adresë të saktë url të facebook, yelp dhe tripadvisor dhe provojeni përsëri. Details

Please enter a correct facebook, yelp and tripadvisor url & try again.

Ju lutemi fusni një adresë të saktë url të facebook, yelp dhe tripadvisor dhe provojeni përsëri.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
waiting
Date added:
2022-06-22 09:06:38 GMT
Translated by:
b22
References:
 • geodir_social_importer.php:799
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as