400 Bad Request nginx or 404 page when previewing

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Alex Rollin 9 months ago.

  • Author
    Posts
  • #540493

    Kathy Long
    Full Member
    Post count: 71

    When I change a test listing I’m working with and hit preview before saving, I get this error: 400 Bad Request nginx I’m certain it has to do with the fact that the url is: https://supportyourtown.online/places/%country%/%region%/%city%/uncategorized/130-revision-v1/

    Sometimes when I hit save it works fine, but not all the time.

    At first I couldn’t get the same error on other listings, but just now I get an “Oops. That page can’t be found” error when trying to preview and this is the url:
    https://supportyourtown.online/places/united-states/california/felton/uncategorized/181-autosave-v1/

    Interestingly as it’s trying to load the preview and I can see the url it’s trying to get to. It’s correct, then changes and I get the error.

    When I save and try again, I still get the 404 page.

    I just tried the first one again, and this time I get the 404 page and not the 400 error.

    Needless to say, this will annoy users. So it needs to be fixed. But how?

    #540506

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Try resaving your permalinks. That is a good place to start.

    Make sure you change the Details page setting, save, then change it back.

    If that doesn’t work share credentials in a private reply so we can take a look.

    #540513

    Kathy Long
    Full Member
    Post count: 71

    That seemed to work. I want to try it a few more times though, so please don’t close this. It required changing and saving the details page to make it kick in. I actually had to do that twice. The first time it got the 404 page instead of the 400. Then changed and saved it again and it worked. Thanks.

    #540515

    Kathy Long
    Full Member
    Post count: 71

    It’s better, but I just tried again with another listing to preview without saving and I got the 404 message and the url was https://supportyourtown.online/places/united-states/california/santa-cruz/uncategorized/113-autosave-v1/

    It shouldn’t even have uncategorized in there because it does have a category. I’m afraid if you came to look now, it may work for you and you may think it’s fine. Let me see if I can find some consistency first.

    #540590

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Are you adding listings from the frontend ? Using the add-listing page?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘400 Bad Request nginx or 404 page when previewing’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.