GD Archive Item Template issues

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  diggerdog 9 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #540334

    diggerdog
    Full Member
    Post count: 62

    Hi
    Basically my issue is that the template made in elementor doesn’t apply to the archive item. All the other templates for GD single etc are fine, its just this one.

    I am using one of the three templates that come with GD so i haven’t changed anything or added in anything that shouldn’t be there. The page is also set to the default template in the GD archive item page settings.

    Any ideas?

    Kind regards

    #540338

    Kor
    Moderator
    Post count: 16516

    hi diggerdog,

    Thanks for your post. We’ll need to check your Website setup. Could you share your Website WP admin access here in private reply so that we could check on it?

    Here is the section of the documentation for your reference https://wpgeodirectory.com/docs-v2/templates/archive-item/

    #540340

    diggerdog
    Full Member
    Post count: 62
    This reply has been marked as private.
    #540350

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815
    This reply has been marked as private.
    #540353

    diggerdog
    Full Member
    Post count: 62
    This reply has been marked as private.
    #540437

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    OK, i see the archive item, but, you don’t have an archive template, so, it is not displayed anywhere.

    
    
    
    No conditions needed. Template used by Elementor Post and Archive widgets skin conditions.
    

    Make an archive that uses the Post element to see the archive item.

    #540529

    diggerdog
    Full Member
    Post count: 62

    Ahhhh, i see. I thought it would just replace the item on the default template. I made the archive and now it displays fine. Very easy and straight forward. Thank you for your time in pointing me in the correct direction.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘GD Archive Item Template issues’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.