GD core v1.1.4 and MultiLocation 1.0.6

This topic contains 50 replies, has 11 voices, and was last updated by  zeb@lazerbright.com 7 years, 6 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #6405

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31205

    @zeb I’ve flagged your other post for Stiofan already to check why the autoupdate isn’t working correctly all the time.

    Have you tried to update the addons 1 by 1?

    Let us know,

    #6406

    zeb@lazerbright.com
    Free User
    Post count: 51

    Non of my plugins will update, please help because my website is really messed up since I updated in an hour ago. It changed the whole sites layout and scrambled everything, we were supposed to finally launch tomorrow becuase it was finally working correctly but it just really went crazy after that update, please help. 🙂

    #6408

    zeb@lazerbright.com
    Free User
    Post count: 51

    Yes, I’ve tried one at a time too

    #6415

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31205

    Quick solution to your problem would be to use the regular method to update wp products when auto update fails or isn’t provided.

    Download the addon to your desktop, unzip them and overwrite the original addons via ftp in your wp-content/plugins folder.

    Unfortunately I am not in the position to assist you any further on the Autoupdate, only Stiofan could and in UK right now is 4am.

    Thx

    #6426

    pix3x
    Expired Member
    Post count: 155

    I am seeing the same ‘Internal Server Error’ message when trying to auto-update.

    #6669

    sampotter01
    Expired Member
    Post count: 39

    I updated the Core Plugin from my WP Plugins UI. Then I attempted to update any of the remaining 11 plugins from GoeDirectory I get the following error http://screencast.com/t/tCIzBMT6u no matter what plugin I attempt to install.

    Now our home page is not displaying the listings on the home page as it did before. I read through an earlier post similar to this but did not see the resolution. I am in urgent need of getting the site back functioning asap as marketing efforts should be hitting the site this weekend.

    Thank you in advance for you quick reply and assistance, you guys have always been great.

    #6716

    pix3x
    Expired Member
    Post count: 155

    Hi, sampotter01, can you restore the working site version? Many good hosting companies offer daily backups for free.

    Have you also tried to install the GD plugin with add-ons using Upload Method in WordPress admin panel? First you would need to download the plugin from http://wordpress.org/plugins/geodirectory/ (which will be a zip file), then go to your WordPress admin panel. Click on Plugin » Add New. Then click on the Upload Tab. The same goes with add-ons that can be downloaded from https://wpgeodirectory.com/support/members/YOUR_ACCOUNT/downloads/

    #6719

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31205

    HI sampotter1, please read my post few reply above yours: https://wpgeodirectory.com/support/topic/gd-core-v1-1-4-and-multilocation-1-0-6/page/3/#post-6415

    That’s the only solution I can provide on a sunday.

    Sorry about the problem though… I’ll let Stiofan know that many are still having problem with autoupdates.

    #6765

    dededadou
    Free User
    Post count: 37

    Hello there,

    I had almost finished my site except that the categories do not display the required results.
    In fact, when I click on a category from a section you the results of the section are shown …

    When I did a search with the search engine works ca.

    But, for example, I have a “restaurant” section. In this section I created a category “World Cup”. Before I made the last update GeoDirectory everything worked. Ie that by clicking on “World Cup” I only restaurants “world cup”.

    Now when I click on “World Cup” I have all the restaurants that appear.

    Y t there an option to uncheck??

    Or find a solution?

    Mon site http://www.hippo-drome.fr

    #6767

    Vikas
    Full Member
    Post count: 1128

    Hi,

    Will u plz go to Geodirectory > Permalink > And just click on save changes button to make sure that GD permalink setting has be updated successfully?

    Thanks

    #6770

    dededadou
    Free User
    Post count: 37

    Perfect !!!

    Thank’s Vikas

    #6803

    dededadou
    Free User
    Post count: 37

    I cried victory too soon.

    It worked once. But it came back …

    I click again on purpose register without success.

    #6805

    dededadou
    Free User
    Post count: 37

    Ok I found …

    When I select “Add rental listing urls in slug” it works not

    When it is déséletionné it works.

    #6839

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22954

    If anyone is still having this problem then please let me know and i will look further.

    Thanks,

    Stiofan

    #8294

    sampotter01
    Expired Member
    Post count: 39

    I am still having an issue where my listings do not show up below the map http://screencast.com/t/iTgiKErbeKgV . I have gone through several of the suggestions recommended above to no avail. Can someone please assist me so I don’t feel like I wasted my money on this. I have already had to refund what little money I took in on this site as it stopped working as I intended as soon as I upgraded. This is for fisheroogle.com and I appreciate your quick response.

    Thanks,
    Sam Potter

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 51 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket