gd_listings shortcode not working

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Todd Moudy 1 week, 6 days ago.

  • Author
    Posts
  • #514179

    Todd Moudy
    Full Member
    Post count: 7

    I have four listings on my test site, as visible on https://supportruggers.com/businesses. I’m trying to add a “Recent Listings” section using the [gd_listings] shortcode. Here’s what I used:

    [gd_listings title=”Recent Listing” post_type=”gd_place” sort_by=”post_date_desc” title_tag=”h3″ layout=”4″ post_limit=”4″ bottom_pagination=”1″]

    But the grid just shows a bunch of duplicates of the current page, and doesn’t pull in my actual listings, as seen here:
    https://supportruggers.com/listings-test

    What am I doing wrong?

    #514192

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 22516

    That is unexpected output, for sure.

    Please share WP Admin credentials in a private reply so we can take a look at the settings.

    #514196

    Todd Moudy
    Full Member
    Post count: 7
    This reply has been marked as private.
    #514204

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 22516
    This reply has been marked as private.
    #514627

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 764

    Hi Todd,

    the Divi theme and related plugin is not up to date. please update them and check again.

    let us know how it goes.

    Thanks

    #515161

    Todd Moudy
    Full Member
    Post count: 7

    Plugins updated – still having the same issue.

    #516184

    Todd Moudy
    Full Member
    Post count: 7

    Hey guys,

    Still having this issue. Look at this page:

    https://supportruggers.com/find-a-business-test/

    Map works as expected, but gd_listings shortcode just shows a bunch of links to the current page. This happens on any page the shortcode is added to. This is starting to became a major concern as we are officially launching the site in a week.

    #516396

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 764

    Hi Toddy,

    sorry for late reply here. i have updated divi theme to 4.0.6.
    seems looks good now. please have a look.

    Thanks

    #516457

    Todd Moudy
    Full Member
    Post count: 7

    Looks like it’s working now, must have been a theme compatibility issue. Thanks guys!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.