Google map only loads every other time ?

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  anders 3 days, 17 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #502665

    anders
    Full Member
    Post count: 76

    Hi,

    I discovered that all our google maps only loads every other time.
    So I set up a new blank site with nothing but default settings and latest plugins etc to make sure it was nothing we did wrong from our end but it´s the same issue here:
    [Link Removed]
    If you click the “Location” link multiple times you will see that the maps only loads every other time ?

    …how can I make this link “private”?

    Thanks!

    #502676

    Kor
    Moderator
    Post count: 13458
    This reply has been marked as private.
    #502684

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 19417

    Please try resetting the default location. This error can sometimes happen when the default location has incomplete or inaccurate information.

    You can find the default location at:

    GeoDirectory – Settings – Locations (tab) – Cities (subtab) – Edit

    Drag the pin on the map enough to adjust the lat/lon and then save and see if the error persists.

    If it does, please include WP Admin in a private reply so we can check the settings.

    Thanks

    #502686

    anders
    Full Member
    Post count: 76
    This reply has been marked as private.
    #502692

    Kor
    Moderator
    Post count: 13458

    Hi anders,

    Thanks for your reply. Try using the method from Alex and clear your browser cache. If the issue persists, share your Website WP access here in private reply and we’ll check this out for you asap!

    #502745

    anders
    Full Member
    Post count: 76

    Thank you,

    Alex, I think we replied almost at the same time earlier so unfortunately I missed your answer there.

    Any way after reset + clearing browser cache the locations appear again at the map.
    But my original issue is back, when clicking the “location” link multiple times, only every other time will load the map correct other times the map area will be gray but the location pins are still there on top.

    However I now found out that this seems to be browser related. From what I can tell this issue is only appearing with Firefox.

    Thanks!

    #502992

    Kor
    Moderator
    Post count: 13458
    This reply has been marked as private.
    #503014

    anders
    Full Member
    Post count: 76
    This reply has been marked as private.
    #503097

    Kor
    Moderator
    Post count: 13458

    Hi anders,

    Thanks for your reply. Sorry, I’m not sure what’s causing this and I’ll forward this to a developer for further assistance. In the meantime, could you also share FTP access in private reply to your server files so that we could check on it?

    FTP Access
    FTP Host :
    FTP Username :
    FTP Password :

    #503107

    anders
    Full Member
    Post count: 76
    This reply has been marked as private.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.