I cannot click on the tabs and also: images are missing

This topic contains 12 replies, has 5 voices, and was last updated by  karlamulder 9 months ago.

  • Author
    Posts
  • #495902

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    Hi,

    I hope you can help me. On this testsite, I deactivated most plugins, but still no effect when I click on a tab, nothing happens.

    https://transitiontowns.nl/kloontt1/places/castricum/

    I hope you can give me some clue..

    #495937

    Kor
    Moderator
    Post count: 16113

    Hi karlamulder,

    Thanks for your post. I’m able to see console errors when I inspected your Website. Try deactivating the cache plugins too. If the issue still persists, kindly share your Website WP admin access here in private reply and we’ll check this out for you.

    #495941

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39
    This reply has been marked as private.
    #495944

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31204

    did you delete the cache before disabling the plugins?

    Let us know,

    Thanks

    #495948

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    I do not think I did, but I just activated them and deleted the cache and that gives same result..

    Can you also have a look at the map, which keeps loading but not showing a real map?
    https://transitiontowns.nl/kloontt1/lokale-initiatieven/kaart/

    #495966

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 26743

    This looks like a conflict with a theme style. The developers will take a look.

    #495972

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    Actually everything was fine (on https://transiontowns.nl/) before I updated twelve plugins a few days ago.

    A message said: Fout bij het maken van de databaseconnectie.
    error on establishing a database connection.

    I could not enter the website, so made a new wp install and imported a backup. I also noticed that ajax does not seem to work and that I can not use the shortcode builder neither the advanced button. May be I should reinstall the V2 version with an even older backup. But this is seems so much work..

    I installed the theme Supreme directory, same problem

    #496008

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    I decided to use an older installation and was able to get it working! Thanks for help thinking about causes

    #496032

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    https://transitiontowns.nl/lokale-initiatieven/kaart/

    There must have been something going on very wrong upon updating; I saw yesterday the option table missed so may rows..

    #496041

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1419

    Hi @karlamulder
    It seems like cache issue. I just checked it by deactivating Autoptimize plugin and clearing browser cache.

    seems images, tabs and maps everything working for me now.

    can you recheck it please.

    #496066

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    Yes, I see! How strange, I tried that yesterdag also, but it did not work than.
    Thanks, got 2 working sites now..

    #496068

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1419

    Autoptimize plugin store a copy of html and assets on visitors browser.
    so it was loading old GD JS and css files and that was causing js error on site, primary cause of above issues.

    #496070

    karlamulder
    Buyer
    Post count: 39

    I will remember this. So to really empty the cache sometimes you have to deactivate Autoptimize?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘I cannot click on the tabs and also: images are missing’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.