Map not displaying

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  Ambre 6 days, 18 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #512168

    Ambre
    Full Member
    Post count: 12

    Hi,
    Since the last update, the general map is not showing anymore. It seems it’s not an OSM or Gmap problem, but what’s sent to the leaflet api. Here is a excerpt
    [Table 'xxgd.wp_terms' doesn't exist]
    An encoding problem ?
    And the error is sending back all my DB infos, and that could be a threat…
    I can give you more infos, but not here for privacy reasons.

    >All plugins are up to date
    >I tried to disable all plugins, but no effects

    Any idea?

    Thanks

    #512171

    Kor
    Moderator
    Post count: 14149

    Hi Ambre,

    Thanks for your post. We would need to troubleshoot this further on your end. Kindly share your Website WP admin access here in private reply and we’ll check this out for you asap!.

    #512265

    Ambre
    Full Member
    Post count: 12
    This reply has been marked as private.
    #512351

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 21448

    Thanks, the developers have been alerted.

    #512444

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5700

    Hi Ambre,

    Issue has been fixed. Please try gain after clearing your browser cache and let us know.

    Regards,
    Kiran

    #512463

    Ambre
    Full Member
    Post count: 12

    Hi,
    Thx. It seems to work fine. What was the problem exactly ?

    #512464

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5700
    This reply has been marked as private.
    #512470

    Ambre
    Full Member
    Post count: 12
    This reply has been marked as private.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.