Map not showing in preview

This topic contains 16 replies, has 4 voices, and was last updated by  jotomas 1 year, 11 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #528059

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802

    Hello,

    I have just noticed that the map does not work in a GD post preview. Instead, a map with the message “No Records Found. Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.” is shown.

    If the listing is published, the map shows correctly.

    This is specially annoying when an user enters a listing from the frontend and clicks the “Preview Listing” option, since he could believe that the site is not working and leave it without completing the listing and, most important, the payment.

    Is this the correct behaviour? New listing defaul status is set to “Pending review”. Should I change it to “Published”?

    I look forward to your news.

    Thank you very much once again for your help.

    Best regards.

    #528065

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    My test site shows the map on preview whether the end publish state is pending or publish.

    Please share site details so we can check into the issue.

    #528109

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802
    This reply has been marked as private.
    #528242

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    I think it is because that page should be excluded from cloudflare.
    Have you tried that?

    #528330

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802

    Hi Alex,

    Thank you very much for your response.

    Do you mean something like creating a Cloudflare rule to exclude all previews pages? I tried to do it, although I do not know if I have done it correctly, and it did not seem to solve the issue.

    Then I tried using the Cloudflare development mode that, according to Cloudflare, “temporarily bypasses Cloudflare cache entirely and allows to see changes in the origin server in realtime”, but it did not solve the issue either.

    I look forward to your news.

    Thank you very much once again for your help.

    Best regards.

    #528410

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1559

    Hi jotomas,

    I can see a database error on your site.

    S'ha produït un error en establir la connexió amb la base de dades

    It is not accessible. please let us know when it is stable.

    Regards

    #528412

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802
    This reply has been marked as private.
    #528416

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802
    This reply has been marked as private.
    #528511

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1559

    Hi jotomas,

    It seems conflict with another plugin (or a script of snippet). Please disable all non GD plugins momentarily to see if that’s the case.

    If you can’t find the culprit, please provide FTP credentials and we will have a look codewise.

    Thanks

    #528537

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802

    Hi Naveen,

    Thank you very much for your response.

    When there are issues of this kind I usually check deactivating the plugins activated more recently.

    Since I tried and I did not find any of them causing the issue, I opened this support ticket.

    Now I tried again deactivating all non GD plugins and reactivating them one by one and I have found that the plugin causing the conflict is WPML Multilingual CMS. I checked twice to be sure and there is no doubt: when deactivated, the map shows correctly in GD listing previews. Therefore I believe that this is something that you should have a look at, am I right?

    By now, I have left activated the plugin since it is necessary for the ordinary use of the site.

    I look forward to your news.

    Thank you very much once again for your help.

    Best regards.

    #528873

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802
    This reply has been marked as private.
    #529084

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802
    This reply has been marked as private.
    #529108

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    We have released an update. Please update and let us know if the issue persists.

    #529135

    jotomas
    Full Member
    Post count: 802

    Hi Alex,

    Thank you very much for your response.

    I have updated and created a new test listing, and the issue persists.

    I look forward to your news.

    Thank you very much once again for your help.

    Best regards.

    #529189

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Hi,

    the developers will take a look as soon as possible.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket