Page doesn't seem to exist

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nick Henley 2 years, 3 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #510415

    Nick Henley
    Full Member
    Post count: 29

    HI there, Have created a new post type called gd_jobs and successfully built a custom form within that type, adding two dummy records both with the title including the word Developer. On the search page the pages are found and the sort options are correct but when clicking on a job get the ‘page doesn’t seem to exist’ message.
    I’ve read the forum and tried ‘re-saving’ the permalinks but that too doesn’t work. I then noticed 4 fields were not saving but were set to ‘Required’ so made these un-required, but still won’t load.

    Please advise. The page is behind a register page but is set as free for 10 days.

    Feel free to register to test: https://parttimepurpose.org/jobs/senior-wordpress-developer/

    #510424

    Kor
    Moderator
    Post count: 16516

    Hi Nick Henley,

    Thanks for your post. If the solution here https://wpgeodirectory.com/docs-v2/geodirectory/settings/permalinks/#faq does not work, kindly share your Website WP admin access here in private reply and we’ll troubleshoot this further for you.

    #510494

    Nick Henley
    Full Member
    Post count: 29

    Yes, I tried that again (it was in the FAQs), but it hasn’t seemed to work. I did notice that the Job (place) is not saving the location details as I have to replace these each time. Is that the cause of the problem – it has no saved location?

    #510574

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31205

    please provide admin credentials and we’ll follow up.

    Thanks

    #510591

    Nick Henley
    Full Member
    Post count: 29

    HI again, it is nothing to do with the custom post type fields as these are saving for the ‘owner’ (I had been trying to save for another person). So it seems to be a bug with the post type custom field display. Can I give you a login and you tell me what is wrong. Thanks, Nick

    #510592

    Nick Henley
    Full Member
    Post count: 29

    Yes, please, admin login,

    username nickhenley42 and pw Runrun+42

    https://parttimepurpose.org

    #510600

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31205

    Wrong settings.

    You had restricted the directory to the greater london region in GeoDirectory Settings > Locations.

    None of the listings was for that area and they were missing most of the required fields.

    Now this one is fixed: https://parttimepurpose.org/jobs/senior-wordpress-developer/

    The other one still needs to be edited.

    Thanks

    #510616

    Nick Henley
    Full Member
    Post count: 29

    Well that’s interesting because I only change the settings to Greater London when trying to work out what was not working. Could it be then that one needs to to reset these settings for multi location a little bit like the permalink fix. Thanks for fixing it anyway. I appreciate that. Nick

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket