Payments not working?

This topic contains 13 replies, has 4 voices, and was last updated by  patrik 3 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #491182

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55

    GeoDirectory Core: Version 2.0.0.61
    Pricing manager: Version 2.5.0.9
    Invoicing: Version 1.0.9
    Invoicing Stripe Payment Gateway: Version 1.0.6

    After ‘submit listing’ the blue bar (which I think usually says pay now?) flashed up and then automatically goes to the cart page which says the cart is empty. The listing is successful and shows as pending. An email invoice is sent to the listing owner and clicking the link displays the invoice correctly BUT, clicking “View/Pay now” takes you to the cart page which shows as empty.

    Any ideas or clues gratefully received.
    Thanks in advance.

    #491184

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55
    This reply has been marked as private.
    #491187

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55
    This reply has been marked as private.
    #491197

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 20423

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491213

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491239

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55
    This reply has been marked as private.
    #491462

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 20423

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491487

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55
    This reply has been marked as private.
    #491610

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31109

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491931

    patrik
    Moderator
    Post count: 1304

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491937

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55
    This reply has been marked as private.
    #491965

    patrik
    Moderator
    Post count: 1304

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491983

    Nigel Hancock
    Full Member
    Post count: 55

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #491988

    patrik
    Moderator
    Post count: 1304

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Payments not working?’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.