Post Images not appearing

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Joy 1 year, 7 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #541691

    Joy
    Buyer
    Post count: 1076

    Happy 6th birthday celebration guys!

    I’m having an issue with post images. I’ve removed the featured image shortcode from the template because I don’t want to have the featured image so prominent on the listing detail page. I’ve since tried to add it into the sidebar(with a widget) as well as adding a tab (within the CPT settings) for it – but the listing image does not appear. Not sure what I’m doing wrong – can someone please help? Thank you!

    #541692

    Joy
    Buyer
    Post count: 1076
    This reply has been marked as private.
    #541709

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    You want to show post_images? And just one image?

    Have you cleared cache?

    #541765

    Joy
    Buyer
    Post count: 1076

    Hi Alex, for now just one image but we may expand to allow up to 3 images. I have tried to clear my cache and still no luck. The images don’t appear on the listing detail page.

    #541773

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Where should we be looking?
    Link to the template edit screen, please, and a listing that is not displaying correctly.

    Getting an error when trying to login: bas password

    #541777

    Joy
    Buyer
    Post count: 1076
    This reply has been marked as private.
    #541780

    Kor
    Moderator
    Post count: 16516
    This reply has been marked as private.
    #541782

    Kor
    Moderator
    Post count: 16516
    This reply has been marked as private.
    #541790

    Joy
    Buyer
    Post count: 1076

    Hi Kor. I’m so sorry – it was me! I had used CSS to hide the slider and didn’t realize it would affect those sections as well. Apologies. 🙂

    It’s all good, you can mark this matter as being resolved.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket