Problems displaying images since updating

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Alex Rollin 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #486806

    Jonny Ross
    Buyer
    Post count: 6

    Hi,

    I have just updated the Geodirectory core plugin and location manager to V@ rom V1 but there are issues with how the images are displaying on the pages.

    Example – http://www.jlifemagazine.co.uk/places/united-kingdom/north-yorkshire/harrogate/leeds-businesses/the-majestic-hotel/

    Apart from the initial image the additional photos aren’t showing on the main slideshow at the top and if I click on the images under the photos tab below the display in 2 lightboxes.

    Any ideas what the issue is please and how to solve it?

    Or is it possible to return to a similar layout as on version 1

    Thanks

    #486945

    Kor
    Moderator
    Post count: 13099

    Hi Jonny Ross,

    Thanks for your post. Please share your Website WP admin access here in private reply and we’ll check your GD setup.

    #486946

    Jonny Ross
    Buyer
    Post count: 6
    This reply has been marked as private.
    #486947

    Jonny Ross
    Buyer
    Post count: 6
    This reply has been marked as private.
    #487002

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 18282

    We have a fix for this in 20059, please update.
    You can adjust the options for images by changing/making-a-new shortcode for GD Post Images in the detail template
    https://wpgeodirectory.com/docs-v2/templates/details/

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problems displaying images since updating’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.