GeoDirectory Support Forums Forums Whoop Theme Whoop Theme Bugs Race page photo thumbnails not displayed

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #433775

    f-fabri
    Full Member
    Post count: 71

    Hi support

    I am using whoop theme and after its last update, I have some issues that I can’t solve. My problems are:

    1. on Details Page sometimes photo thumbnails are not loaded.
    On a desktop, when the Photo Tab is opened, the photo thumbnails don’t appear. There are only white boxes. (see attached screen-shot: “error_detail-page_no thumbnails_040618”).
    If I click on a white thumbnail, the photo is displayed but in a new browser window and NOT in the usual modal lightbox (see attached screen-shot: error_detail-page_photo on a new window_040618).
    If I click the browser “page back” button, the previous detail page re-open and this time the thumbnails load correctly and, if clicked, they are displayed in the modal lightbox.
    After that the website works well in all detail pages.

    2. on Details Page sometimes Map (listing map) is not loaded.
    It occurs when there is the problem with the photo thumbnails (see n.1). In this case, the map is not loaded but there is always the circle spinning as if trying to load it.

    3. on Details Page, the Tab Menu is not working when in drop-down.
    The menu is not clickable so it displays the default Tab and its impossible to select another one.
    I opened a support ticket two days ago (https://wpgeodirectory.com/support/topic/drop-down-tab-menu-in-details-page-not-working-not-clickable/) and Alex told me that:
    <there is a conflict with the Simple CSS plugin, or some of the custom CSS used with the plugin. Disable the plugin to resolve the issue.>
    Unfortunately, I cannot disable the Simple CSS plugin because I need those customizations. I tried to eliminate some related to the details page but the issue is still there 🙁

    This problem is ALWAYS present on mobile or tablet 🙁
    On a DESKTOP, when I resize the window, and the menu sets drop-down, sometimes it works and sometimes doesn’t. This problem seems to be related to the thumbnails photo problem (see n.1): the drop-down Tab menu doesn’t work when the thumbnails are not displayed. It works fine if thumbnails are displayed.

    4. on Details Page, the Tab Menu disappears when changing from drop-down mode to normal mode.
    When I resize the window from small to large, the menu disappears (see attached screen-shot: “error_detail-page_no menu when resized large_040618”).
    This happens only when changing from drop-down to normal. To make the menu visible again, I have to reload the page.

    These problems could be related, but I can’t understand how. I am almost sure that they appeared after the last whoop update.

    Please note that I don’t want to “push” you to solve them if they are out of support. Your assistance is VERY good and I am really happy about it. But I am at an important stage of my project and it hurts a lot having this inconvenience. Maybe with this new info, it’s easy for you to devise why they happen?

    Thank you very much
    Fabrizio

    #433779

    Guust
    Moderator
    Post count: 24087

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #433782

    f-fabri
    Full Member
    Post count: 71
    This reply has been marked as private.
    #433832

    Guust
    Moderator
    Post count: 24087

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #433845

    Kiran
    Moderator
    Post count: 3318

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #433857

    f-fabri
    Full Member
    Post count: 71
    This reply has been marked as private.
    #433858

    Kiran
    Moderator
    Post count: 3318

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #433886

    f-fabri
    Full Member
    Post count: 71

    A valid licence is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid licence for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Race page photo thumbnails not displayed’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.

  • How to add a new support ticket

    To open a new support ticket, first select the relevant forum and then click the "New Post" button. Example: You need support for the core plugin? Click on GeoDirectory Core Plugin support and click on the "New Post Button".
  • Support Policy

    Please read the support policy before starting to use the forum.
  • Are you a developer?

    Make Money with GD Jobs

    Get listed in the GeoDirectory Experts Directory. There may be a new client waiting for your services.
  • Looking for a GD developer?

    We do not provide customization services, but feel free to check out the GeoDirectory Experts Directory, there you'll find several freelance GD experts ready to start working with you.