Send Enquiry form not working

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  Stiofan O’Connor 1 year, 9 months ago.

  • Author
    Posts
  • #416957

    Tom Chambers
    Full Member
    Post count: 90

    Hi guys,

    The send enquiry form returns a white screen with “-1” up in the corner.

    I made sure everything was updated, and checked sendgrid plugin and it works fine. RE-captcha seems to be working fine. Can you take a look please? Send a test email using send enquiry from from my listing here, thanks.

    https://www.photographer.org/photographers/texas/corpus-christi/padre-island-photography/

    Thanks!

    #416959

    Kor
    Moderator
    Post count: 14551

    Hi Tom,

    Please share WP temp admin access to your site so we can take a better look. You can post the details here using the private reply option below.

    #416974

    Tom Chambers
    Full Member
    Post count: 90
    This reply has been marked as private.
    #417108

    Kor
    Moderator
    Post count: 14551

    Hi Tom,

    Thanks for your reply. Just tested your Website and I’m able to see the issue there. Could you try deactivating all non-gd plugins one by one and see if it fixes the issue there?

    Thanks!

    #417571

    Tom Chambers
    Full Member
    Post count: 90

    Hi Kor,

    Sorry, did not see this till today, didn’t get an email this time.

    I tried turning all plugins off, and also recaptcha, but nothing else seems to be affecting it. Not sure what this could be. Thanks for helping.

    #417623

    Kor
    Moderator
    Post count: 14551
    This reply has been marked as private.
    #417627

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22709

    Did u manually edit the fomrs? We added more security to them which seems to be missing from your forms.

    Stiofan

    #417629

    Tom Chambers
    Full Member
    Post count: 90

    Hi Stiofan,

    We had a designer style them, but I don’t think we edited, but not sure. What part is missing?

    #417632

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22709

    The wordpress nonce is missing, maybe they copied to child theme, if so u need to add the nonce code
    https://github.com/GeoDirectory/geodirectory/blob/6adb05f69d5d1fc1a9867f01ea24e3f9a6c1d1fc/geodirectory-templates/popup-forms.php#L30

    Stiofan

    #417639

    Tom Chambers
    Full Member
    Post count: 90

    That’s it, thanks a bunch!!

    #417743

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22709

    Great! 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Send Enquiry form not working’ is closed to new replies, this may be for inactivity, please open a new topic if you have a similar question.