Set up my account page from V1 to V2

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Guust 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #512036

    emily huang
    Full Member
    Post count: 51

    Hi team,

    I can’t go to my account page after I update to V2,
    I guess I need to find a certain code to put on my account page, but I can’t find it or something else? Would you please help me out, please? Thanks!

    ps. The screenshot was showing the bottom of my account page which got the red frame on it.

    Emily

    Attachments:
    #512038

    emily huang
    Full Member
    Post count: 51
    This reply has been marked as private.
    #512058

    Guust
    Moderator
    Post count: 27869

    It looks like you did not activate a plugin, possibly Profile Builder.
    If you think this is a GD problem, post your WP admin details in a private reply and we will have a look for you.
    Thanks

    #512203

    emily huang
    Full Member
    Post count: 51
    This reply has been marked as private.
    #512220

    Guust
    Moderator
    Post count: 27869

    Please check those login details, they are not working.
    Thanks

    #512404

    emily huang
    Full Member
    Post count: 51
    This reply has been marked as private.
    #512413

    Guust
    Moderator
    Post count: 27869

    You are not using the correct UsersWP codes on the page.
    I fixed the one on the login page.
    Please check the other UsersWP pages.
    Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.