Sitemap Bug – Showing c instead of time

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Naveen Giri 1 year, 7 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #526470

    ukvape
    Expired Member
    Post count: 72

    I am getting a bug in the locations sitemap where it’s showing a c and not the time. This has led to errors and my sites location not showing in Google anymore, have you seen this before?

    #526541

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    A valid license is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid license for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #526632

    ukvape
    Expired Member
    Post count: 72
    This reply has been marked as private.
    #526753

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815
    This reply has been marked as private.
    #529686

    ukvape
    Expired Member
    Post count: 72

    A valid license is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid license for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #529764

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1559

    A valid license is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid license for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

    #535092

    Naveen Giri
    Moderator
    Post count: 1559

    A valid license is required to view this reply.

    You may need to login

    OR

    Buy either a Membership or valid license for this product.

    Thanks, Team GeoDirectory!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket