Staging with siteground. Maps , images and add listing not working

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Alex Rollin 2 years ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #516712

    Kenny Williamson
    Full Member
    Post count: 54

    I have a staging site which i am working on, the images and maps not working.
    The maps not working means that i cannot add listings as i try and clean everything up and move things around.

    Is this an issue to take up with you or with siteground?

    Im not too worried about the images and i suspect as the url is staging3.(site) its casuing issues with the maps… is there anything you can suggest?

    #516746

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815

    Hello,

    Google maps is highly particular about URLs. Make sure you have authorized your staging site in the settings for your key.

    You can use the chrome inspector to reveal the error from Google in the console, but you will probably find that the URL is not authorized.

    https://wpgeodirectory.com/docs-v2/integrations/google/#tutorial

    If you would like we can take a look, just share WP Admin credentials in a private reply along with the site login URL.

    #516757

    Kenny Williamson
    Full Member
    Post count: 54
    This reply has been marked as private.
    #516857

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815
    This reply has been marked as private.
    #516937

    Kenny Williamson
    Full Member
    Post count: 54

    HI Alex, what is your style… close up or stage??

    He he.

    Thanks for that… it is the staging site that is giving the problem.

    Not the normal site.
    staging3.magiciansandmagic.com

    i left images out in the free price point to try and “force” an upgrade. But i will be looking at that if i can get the maps loading in staging so i can “fix” everyting.

    #517025

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815
    This reply has been marked as private.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket