Upgrade Issue – pagination stopped working

This topic contains 34 replies, has 3 voices, and was last updated by  Kiran 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #489529

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    Sorry to say this is NOT resolved. This is getting ridiculous. I have to go in and resave the pages about every other day so the pagination works again. I’m doing that now.

    Can you please escalate this and figure this out. It’s been weeks.

    Thanks!

    #489770

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5273
    This reply has been marked as private.
    #489804

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203
    This reply has been marked as private.
    #489810

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    One more thing. This morning the pagination is working on the desktop version. But on the mobile version when you click to go to the next page, it acts like it did, but shows the 1st page results. It also shows a previous page link. But no matter what you click on, it shows the first page results.

    #489941

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5273

    Hi Kim,

    Genesis theme hides GD Listings pagination on mobile devices. I have added following css in Appearance > Custom css to fix it.

    .geodir-listings .geodir-wgt-pagination .geodir-pagination {
    	display: block;
    }

    I tired few times but now not replicating issue. Please try after clearing your browser cache.

    Let us know.

    Regards,
    Kiran

    #490098

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    I don’t think I was clear on the mobile issue.

    On the mobile version at the bottom of the images it says NEXT, but when I click on that it does not show new images. However, it now shows a PREVIOUS link.

    #490280

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 19495

    That is the previous/next feature. It is a link between listings.

    #490688

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    It’s still an issue. I’ve provided login and FTP info twice. Can you please let me know what you’ve found out?

    The only thing that temporarily resolves it is re-saving the page. This is really getting ridiculous.

    #492445

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5273
    This reply has been marked as private.
    #492529

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    OK, thanks.

    #495269

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203

    UPDATE: I have found what I think to be the issue, but I don’t understand why this wasn’t an issue with the OLD GD version.

    We host with WPEngine for now and they cache the site. So if I go in and purge the cache the pagination starts working again.

    BUT we were hosting with them all along and never had this issue with the previous version of GD.

    Any ideas? I can’t be logging in 3x a day to clear cache.

    Thanks.

    #495658

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5273
    This reply has been marked as private.
    #495810

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203
    This reply has been marked as private.
    #495880

    Kiran
    Moderator
    Post count: 5273
    This reply has been marked as private.
    #497153

    Kim Villamarin
    Full Member
    Post count: 203
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)

You must be logged in to reply to this topic.