Ron

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Supreme Demo Homepage Shortcode #526955

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Thank you, so I used the shortcake on this link and I couldn’t get it to look like the actual supreme homepage. Am I missing something? Thanks

    https://wpgeodirectory.com/docs-v2/geodirectory/getting-started/front/

    [gd_map width=”100%” height=”425px” maptype=”ROADMAP” zoom=”0″ map_type=”auto” post_settings=”1″]
    [gd_categories title=”Popular Categories” title_tag=”h3″ post_type=”0″ hide_empty=”1″ sort_by=”az” max_level=”1″ max_count=”all” max_count_child=”0″]
    [gd_listings title=”Featured Places” post_type=”gd_place” sort_by=”az” title_tag=”h3″ layout=”gridview_onefifth” post_limit=”5″ show_featured_only=”1″]
    [gd_listings title=”Popular Places” post_type=”gd_place” sort_by=”az” title_tag=”h3″ layout=”gridview_onefifth” post_limit=”15″]

    in reply to: Site Very Very Slow #502224

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Actually guys, dont worry have sorted it now…interesting plugin combination though…

    WP Cache & Autoptimize (from your posts) brought speed from 12.05 to now 2.01 with A rating. I will be using these 2 on all our sites now.

    Impressed.

    Thank you!!

    in reply to: Site Very Very Slow #502213

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    It’s also on VPS hosting.

    in reply to: GD Location Display Certain Places Only #501201

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Ok, how about regions only? Can that be displayed instead of cities?
    I have 270 cities and only few regions.

    Thanks

    in reply to: Listing Not displaying properly #499580

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Never mind, it worked again. Seems like an issue with the theme ‘Supreme’
    Thanks

    in reply to: Listing Not displaying properly #499538

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    ^^^ For some reason it happened again so i did the above (which worked before) and now it wont work.

    I’m not so sure how to fix this, clearly a bug maybe?

    Just need a solution that will fix it…i spent so much time fixing up the same thing over and over.

    Thanks


    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Hello,

    With this licence, it says it includes ‘All Themes’ but i can only see some of the themes available.

    Can you confirm please?

    Thanks

    in reply to: Listing Not displaying properly #499514

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Thanks.

    I’ve activated default theme, deactivated all plugins.

    Activate supreme and all plugins then it works …. just hope i don’t have to do this all the time otherwise, it’s a workable solution for now.

    cheers

    in reply to: Listing Not displaying properly #496786

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Thanks Alex
    It is on ‘Default’ – Page Attribute.

    This is when i click ‘Place’ page.

    Am i missing anything?

    in reply to: Columns on Homepage #496731

    Ron
    Full Member
    Post count: 14

    Thanks so much.
    Sorted.


    Ron
    Full Member
    Post count: 14
    This reply has been marked as private.

    Ron
    Full Member
    Post count: 14
    This reply has been marked as private.

    Ron
    Full Member
    Post count: 14
    This reply has been marked as private.

    Ron
    Full Member
    Post count: 14
    This reply has been marked as private.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)