Creating a new custom post type, bug

This topic contains 21 replies, has 3 voices, and was last updated by  Tony Mattioli 7 years, 9 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #10767

    Vikas
    Full Member
    Post count: 1128

    Hi,
    I came to know that when u copy that query and paste, it does not retain the formatting correctly due to forum editor, so i have put that query in a txt file. Plz find it.

    Thanks

    #10769

    Tony Mattioli
    Expired Member
    Post count: 58

    Thanks Vikas, I will get that test done today or tommorrow. Yes, I did recreate my CPTs.

    I’ll let you kwow soon.

    #10773

    Vikas
    Full Member
    Post count: 1128

    Your welcome.

    #10946

    Tony Mattioli
    Expired Member
    Post count: 58

    Ok, I did the test. And it seems to work well ! My CPT no longer disappear.

    But I get another problem and I don’t think it is related to this test.

    I was adding a pull-down on the Home page below the main menu, to refresh the map with another CTP which in my projects represents a REGION (not a state or province). And I wanted to remove the gray bar at the bottom of the map. Somehow, the listings are no longer attached to a CPT, even if I can see them in the admin.

    Could it be the wp_options table that was somehow corrupted again ?

    #11063

    Tony Mattioli
    Expired Member
    Post count: 58

    ok, never mind, I restored a backup and got things working again.

    #11095

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    Hi Tony, thanks for letting us know. I was about to have a look so thanks for the update.

    #11156

    Tony Mattioli
    Expired Member
    Post count: 58

    You are welcome, I don’t want you to waste your precious time on things I can fix myself.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket