Google analytic show nothing

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  memorex13 3 days, 20 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #486248

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376

    Hi,
    Google analytic is well configured but shows nothing. It is always blank.
    Does it matter that I have active cloudflare?

    Thanks

    #486404

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 16236

    Not sure, but have you checked with CF off?

    We can take a look. Just make a private reply and include wp admin credentials and login url.

    #486410

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376
    This reply has been marked as private.
    #486494

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 16236
    This reply has been marked as private.
    #486653

    Kiran
    Moderator
    Post count: 4580

    Hi memorex13,

    To do more test i need to setup my own Google Analytics account on your site.
    Please allow me to setup my GA details at GeoDirectory > Settings > Google Analytics.

    Kiran

    #486678

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376

    Ok @kiran, go on. You can enter your data GA.
    Thanks

    #486825

    Kiran
    Moderator
    Post count: 4580

    Hi memorex13,

    I have set my analytics code and it worked fine. It means something wrong with your analytics setup.

    Please see for more details about Google Analytics setup. https://wpgeodirectory.com/docs-v2/addons/google-analytics/

    Kiran

    #486952

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376

    Hi @kiran, I followed the procedure you gave me and it still does not work. I do not know what else to do. The google is well configured because before going to V2 it worked perfectly. It is now after going to V2 and deciding to reinstall Google Analytics plugins V2 I realized that it does not work.

    Thanks

    #486974

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376

    Hi,
    Working I had to delete the view in google analytics and create a new one. Therefore the data is at 0 but at least it is working.

    Thank you all.

    #487102

    Kiran
    Moderator
    Post count: 4580
    This reply has been marked as private.
    #487105

    memorex13
    Full Member
    Post count: 376

    Yes Kiran. All ok
    Thanks

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.