Some errors occur after new install of GeoDirectory v2

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Guust 2 years, 7 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #476309

    Tony Bellens
    Full Member
    Post count: 254

    Hi,

    we just did a fresh install of GeoDirectory v2 and some of the Add-Ons. We are having problems getting the right pages set up / added in the menus. Could someone please have a look in the back-end to see if we did anything wrong? Could you please let me know where I can add hidden info with the url and login credentials.

    Thank you,
    Tony

    #476314

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    Hi Tony, you can add your URL and WP admin details here, and tick the “Set as private reply (only visible to staff and the post author)” box.

    Did you run the setup wizard? https://wpgeodirectory.com/docs-v2/geodirectory/getting-started/setup-wizard/

    Also explain which pages you want to be added to the menu.

    Thanks

    #476316

    Tony Bellens
    Full Member
    Post count: 254
    This reply has been marked as private.
    #476318

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    You had deleted all GD templates, I restored them:
    GD > Status > Tools tab > Create default GeoDirectory pages

    Please check

    #476321

    Tony Bellens
    Full Member
    Post count: 254

    Thanks Guust, much appreciated.

    Tony

    #476322

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    You’re welcome 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket